Pasakiškas levandų sodas, saldainių dirbtuvės ir putojanti degustacija!

KAINA
33 Eur/asm.

Kodėl verta rinktis mus?

  • Prieinama kaina
  • Kelionės su gidu
  • Nenuobodūs maršrutai
  • Kelionių draudimas

Registracija

Norite užsiregistruoti į mūsų kelionę ir patirti neišdildomų įspūdžių? Susisiekite apačioje nurodytais kontaktais.

+370 637 53161

info@autrega.lt

Nuotraukos
Kelionės informacija

2024 m. liepos 28 d. kviečiame pasivaikščioti po svaiginantį levandų sodą, sudalyvauti irisų saldainių dirbtuvėse bei apsilankyti vyno rūsyje, kur mūsų lauks putojanti degustacija su užkandžiais.

8.00 val. Išvykimas iš Panevėžio.

Lankomės ,,Skrīveru saldumi“ saldainių gamykloje. Nuo 2008 m. gamykloje pradėjo veikti saldainių dirbtuvės „Emocijų fabrikas” – kuriame ne tik išgirsime apie gamyklą bei padegustuosime, bet ir turėsime nepaprastą galimybę prisidėti prie skaniųjų irisų gamybos. Po degustacijos galėsime firminėje ,,Skrīveru“ parduotuvėje nusipirkti lauktuvių.

Atvykstame į nacionalinės reikšmės Lielvardės parką. Pasivaikščiosime po parko teritorijoje įkurtą Skulptūrų sodą su šešiomis kolonomis, terasomis ir rožių sodais. Įstabiausias parko statinys – viduramžių pilies griuvėsiai. Mūrinė pilis ir pylimas pastatyti XIII a. pradžioje pagal vokiečių kryžiuočių nurodymus senovės Livonijos medinės pilies vietoje. Pilis ne kartą kentėjo nuo karų, tačiau nors ir buvo restauruojama, iki šių dienų išliko tik įspūdingi griuvėsiai. Lielvardės parke taip pat išvysime 1,8 m aukščio krioklį. Pasroviui nuo krioklio, abiejuose Rumbinio upės krantuose, apie 50 m matomos smiltainio atodangos. Krioklys yra geologinis ir geomorfologinis gamtos pavyzdys.

Keliaujame pasimėgauti ramybe grožiu ir kvapais užburiančiame levandų sode! Kaip patys šeimininkai sako, sodo tikslas – suteikti jį aplankiusiems kuo daugiau teigiamų emocijų. Visas grožis, kurį galima rasti levandų ūkyje, buvo sukurtas tik jų pačių, šeimininkų, rankomis, idėjomis ir pastangomis. Pasimėgausime kvapų bei žiedų jūra ir pasidarysime pačių gražiausių nuotraukų atsiminimui!

Pasigrožėjus kvapniomis levandomis, keliaujame į Ikškilę – mažą, seną miestelį netoli Rygos prie Dauguvos upės. Ikškilė įkurta 1185 m. Pavadinimą miestui davė lyviai. Ikškilėje yra Libertu vyno rūsys, kuriame jaukiai padegustuosime iš sulos, rabarbarų bei uogų pagamintus gėrimus, užkandžiaujant sūrių, alyvuogėmis bei vietinės gamybos šokoladu!

Po įspūdžių kupinos kelionės, keliaujame namų link. Apie 22.00 val. grįžtame į Panevėžį.

Registracija tel. +370 637 53 161

Pastaba. Lankomų objektų skaičius, eiliškumas ir kainos gali nežymiai kisti. Kelionės vadovas ekskursijų muziejuose ir bažnyčiose neveda.

Kelionės organizatorius UAB „Autrega“, Valstybinės vartotojų teisių apsaugos tarnybos išduoto kelionių organizatoriaus pažymėjimo Nr. 15763. Prievolių užtikrinimo draudimo polisas Nr. KOFG 001421.

Išvykimo ir grįžimo vieta

Panevėžys

Kelionės data

Išvykimas: 2024-07-28 08:00
Grįžimas: 2024-07-28 22:00

Kelionės dienų skaičius

1

Į kainą įskaičiuota:
  • Kelionė turistiniu autobusu.
  • Kelių, kuro ir stovėjimo aikštelių mokesčiai.
  • Kelionės organizavimo paslaugos.
  • Kelionės vadovo–gido paslaugos.
Į kainą neįskaičiuota:
  • Levandų ūkis – suaugusiems apie 5 Eur/asm., 6–12 m. vaikams apie 2 Eur/asm., vaikams iki 6 m. nemokamai.
  • ,,Skrīveru saldumi“ saldainių dirbtuvės – apie 7,50 Eur/asm.
  • Degustacija Libertu vyninėje – apie 8 Eur/asm.
  • Asmeninės išlaidos.

Naujienlaiškio prenumerata

Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite naujausią informaciją apie keliones el. paštu.